Stockholm Husvagn Husbil

Utställare

På mässan möter du i stort sett hela utbudet av husbilar och husvagnar som finns på den svenska marknaden. Dessutom visas massor av smarta tillbehör.

Husbilar

Adria – Husbilar

Adria Mobil har designat och tillverkat fritidsbilar med Adria-märket sedan 1965, det vill säga över femtio års erfarenhet och kunskap tillämpas på alla Adria-fordon.
Företaget är nu mer framgångsrikt än någonsin tack vare väl utformade, prisbelönta husvagnar, husbilar, vans och mobila hem av god kvalitet, fördelade över hela Europa och utöver via våra distributionspartner och över 500 återförsäljare.
Men denna framgång händer inte av en slump, företagets rika historia går tillbaka över ett halvt sekel och under vår historia har vi alltid varit en smidig och innovativ organisation med starka värderingar av engagerade, passionerade och ansvarsfulla människor.

Läs mer
Affinity

Upplev en värld av möjligheter.

Affinity har inte så lång historia. Den sträcker sig bara några år bakåt. Denna korta tid har präglats av intensivt arbete. Den satsningen har lagt grunden för Affinitys dynamiska utveckling.

Affinity Camper Van erbjuder bekvämt boende för upp till fyra personer. Flexibel konfiguration gör att husbilen kan anpassas till en mängd olika användarbehov, från par med två vuxna till familjer på fyra personer. Affinity är den enda Camper Van som erbjuder ett rymligt L-format kök.

Tillsammans med våra svenska partners, KABE definierade vi tydligt förutsättningarna och mål. Vi vill gå vår egen väg, bygga ett innovativt varumärke med originella funktionella lösningar, distinkt formgivning och stor fokus på kvalitet. Vi genomför vår plan konsekvent.

Bürstner – Husbilar

I mer än 60 år har det varit Bürstners mission att uppfylla drömmar. Eftersom drömmarna är lika individuella som du, skapar Bürstner husbilar och Vans som är lika unika som dina önskemål. Våra kunder har ett krav gemensamt: ”trevnad från början till slut”, från design till funktion. Därför förverkligar Bürstner resedrömmen i ett rullande hem, som uppfyller alla önskemål man kan ha.

Läs mer
Carthago

Carthago Reisemobilbau GmbH grundades 1979 av Karl-Heinz Schuler. Den familjeägda koncernen har idag mer än 1 500 medarbetare och är en av branschens ledande premiumtillverkare i Europa.

Kärnkompetensen för varumärket Carthago är tillverkningen av husbilar i A-klassen, från Carthago ”C-compact line” till ”Liner-for-two”. Alla Carthago husbilar delar det unika premium-DNA:t som är ett värdelöfte till varje kund och som förenar det som kännetecknar varje Carthago husbil.

Företagets huvudkontor är Carthago City i Aulendorf i tyska Oberschwaben, med en av Europas modernaste husbilstillverkningar. Många nationella och internationella utmärkelser understryker den banbrytande och ledande position som Carthago har intagit under många år.

Läs mer
Challenger

Chausson blir röda och byter namn till Challenger. Att resa med en Challenger husbil är ett sätt att leva och en riktig upplevelse. 2024 är vi lika trygga med vår filosofi som när vi började 1985, dvs. rätt pris. En ständig strävan efter en rätt avvägning mellan utrustning och pris, där vi aldrig kompromissar med kvaliteten, säkerheten eller komforten.

Innovation ligger i vår DNA. Ett bra exempel är när Challenger som första märke skapade en ny klass av kompakta husbilar med all bekvämlighet. Se och känn på X150 och X250 under mässan.

Läs mer
CI

Caravans International, mer känt som CI, tillverkas i Italien och ingår i den franska koncernen Trigano Group. Fabrikerna är belägna i Toscana och husbilarna som produceras där kännetecknas av italienskt hantverk kombinerat med avancerad teknologi och modern design.

CI är väletablerat och har ett omfattande servicenät med över 200 servicepunkter spridda över Europa.

Läs mer
Concorde

LANDSVÄGARNAS KONUNG. Concorde’s husbilar är den perfekta kombinationen av lyx och prestanda. Varumärket har gjort sig känt för sitt exklusiva designkoncept och tekniska innovation. Varje fordon är konstruerat med fokus på detaljer och utrustat med avancerad teknologi – allt för att leverera en överlägsen reseupplevelse. Med elegant inredning, moderna bekvämligheter och robust konstruktion vill Concorde erbjuda sina kunder resor med maximerad och komfort.

Dreamer

Ett fordon som är både en semesterbil och en vardagsbil…. En skåpbil som är lätt att parkera och bra att köra både i stan och längs bergsvägar… En fransktillverkad skåpbil, vars konstruktion och finish förkunnar kvalitet – till ett överkomligt pris. DREAMER har allt!

Skapat 2006 erbjuder varumärket nu det bästa inom kompaktmodeller för fritidsfordon med ett modernt utseende och känsla, tack vare RAPIDO Groups erfarenhet. DREAMER kombinerar minimal volym med maximal komfort, hantering och prestanda.

Med våra utrustade skåpbilar kan du komma iväg när du vill. Fantastisk flexibilitet och optimerad lagring är två funktioner som gör DREAMER till ett måste. Den ser dessutom bra ut och går lätt på vägarna.

Läs mer
Etrusco

Etrusco
Etruscos husbilar och husvagnar är moderna fordon där du inte behöver kompromissa med dina behov. Etrusco ingår i Erwin Hymer Group och tillverkas i Italien, vilket gör att fordonen har en perfekt kombinationen av italiensk design och tysk ingenjörskonst. Etruscos husbilar finns som integrerade, halvintegrerade, vans och camper vans. Alla modeller har ett genomgående nordiskt utseende med moderna och funktionella detaljer. God kvalitet, vass design och hög funktionalitet är nyckelorden för Etrusco som du kan uppleva exklusivt hos Lindström Husbilar & husvagnar

Läs mer
Eura Mobil

Tyska husbilar som funnits sedan över 60 år tillbaka och har alltid varit ett märke med fokus på vinteranpassning och smart förvaring. En husbil i premium-skiktet som kommer med PREMIUM+ paket där solcell, markis, ALDE värme, Duo control, multimedia med backkamera och mycket mer är standard. Integra är en serie från Eura Mobil som är extra lyxig och finns i längderna 7,89 m och 8,99 m. Här har man all lyx som man kan tänkas behöva för den korta och den långa resan. I en Eura Mobil fryser man aldrig och kan ta den såväl till varma som kalla breddgrader och bo mycket bekvämt. Eura Mobil vann i januari 2024 första pris på CMT mässan i Stuttgart i två av klasserna.

Läs mer
Frankia

Frankia är den flexibla husbilen. Vilken planlösning du än väljer så kan du få den som alkov, halvintegrerad eller helintegrerad. Du kan även själv välja på vilket chassi din Frankia ska byggas, Fiat eller Mercedes. Frankias bodel är fylld med smarta lösningar för mobilt boende och med många genomtänkta, snygga inredningsdetaljer.

Hobby – Husbilar

Hobbys husbilar gör mobilt resande tillgängligt för alla. Enkelt, säkert och avkopplande, det är vad Hobby står för sedan över 50 år tillbaka. Oavsett om det är beprövade storsäljare eller innovativa nyheter är det alltid förstklassig kvalitet och funktion som gäller.

Läs mer
Hymer

HYMER står för mer än bara husbilar; det är ett tyskt varumärke som symboliserar frihet, innovation och premiumkvalitet. Sedan starten på 1950-talet har HYMER varit i framkanten av husbilsindustrin, ständigt strävande efter att erbjuda en harmonisk kombination av komfort och äventyr. Varje husbil är noggrant konstruerad för att garantera en resa där bekvämlighet och frihet går hand i hand.

HYMERs engagemang för kvalitet och innovation har inte gått obemärkt förbi. Varumärket har vunnit ett imponerande antal prestigefyllda priser, vilket bekräftar dess status som en branschledare. Från ’Årets husbil’ till internationella designpriser, visar dessa utmärkelser HYMERs förmåga att kontinuerligt överträffa kundförväntningarna.

När du väljer HYMER, väljer du inte bara en husbil, utan en prisbelönt resekamrat, redo att förvandla varje resa till en minnesvärd upplevelse. Med HYMER blir vägen hem och världen din att utforska.

Kabe – Husbilar

KABE AB, med över 60 års erfarenhet, är en framstående aktör inom husvagns- och husbilsindustrin och är idag verksam i 15 länder. Vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa och innovativa produkter som uppfyller de högsta kraven. Med modern design och användarvänlighet har våra husvagnar och husbilar blivit känt för att leverera komfort, säkerhet och premiumkänsla.

Genom att inte kompromissa med kvalitet, vara i framkant av teknologin och vara dedikerade till kundens behov, strävar vi efter att erbjuda en minnesvärd och hållbar fritidsupplevelse.

Läs mer
Karmann Mobil

Tyska Vans/plåtbilar från Karmann Mobil kommer i flera utföranden. Karmann Mobil kännetecknas av sin höga kvalitet och fullödiga utrustning med dieselvärmare, markis mm standard. Vår mest populära husbil Davis 620 kommer med långbäddar och är 6,36 m lång. Finns även mindre husbilar på 6 meter eller mindre samt en fyrhjulsdriven plåtbil med Ford-chassi som är värd att spana in. Köp till Freedom-paketet för en bra utrustad husbil som man kan ta sig fram med överallt.

Läs mer
Knaus – Husbilar

Knaus har ett brett utbud av högkvalitativa fordon för resor året runt. Varma sommardagar eller kyliga vinterkvällar, äventyr med hela familjen eller en skön weekend på egen hand – med ett brett utbud av husbilar, campervans och husvagnar täcker Knaus in de flesta behoven för en lyckad semester. Det är friheten du får med ett fordon från Knaus.

Läs mer
Laika – Husbilar

Upptäck en värld av komfort och äventyr med Laika. Varje Laika är skapad med passion för detaljer och enastående italiensk design. Upplev lyxig inredning, avancerad teknik och överlägsen prestanda på vägarna. Från panoramafönster till smarta förvaringslösningar, varje Laika-husbil är en komplett reseupplevelse. Ge dig själv friheten att utforska världen med pålitlig kvalitet och stil.

Läs mer
McLouis

Italienska husbilar i mellanklassen som erbjuder en perfekt komfort till ett mycket bra pris. I en McLouis är designen alltid i framkant. För en fullutrustad husbil lägger man till all Inclusive-paketet och får bland annat solcell, markis, Truma luftburen värme med elpatron, backkamera, elektrisk golvvärme, isolerad och uppvärmd spillvattentank. Till 2024 års modell finns McLouis i två designutföranden: 300 och 800. 300-serien är ny för 2024 med modern inredning som går i jordnära färger. 800-serien är ett steg upp med en lite mer klassisk och inbjudande inredning som erbjuder det lilla extra.

Läs mer
Morelo

Högsta kvalitet när komfort står i fokus – det är Morelo det. Sedan Morelo lanserades på den svenska marknaden 2012 har begreppet premiumhusbil fått en helt ny innebörd. Genom att kombinera bästa möjliga produktionsteknik med ett traditionellt hantverk tillverkas fordon av absolut toppklass. Lyxigare än Morelo blir det inte.

Läs mer
Niesmann Bischoff

Niesmann+Bischoff erbjuder exklusiva, innovativa och bekväma premiumhusbilar. Deras fordon imponerar med en överlägsen design både internt och externt. Varje husbil är skapad genom ett samarbete mellan arkitekter, ingenjörer och skickliga hantverkare, där alla delar en gemensam strävan av att uppnå det allra bästa – ner till minsta detalj.

Läs mer
Nordic Mobile Office

Söker du en effektiv mobil- kontors- och möteslokal? Längst nya vägar och på nya platser kan du bana väg för nya möten och affärer. Vi skräddarsyr din mobila arbetsplats för en mängd olika verksamheter, som kontor, vaccinationer, företagshälsovård, laboratorier, veterinärer, event och bokbussar mm.

Läs mer
Pilote

Sedan 1962 har våra höga standarder tagit dig längre. På Pilote har vi konstruerat och tillverkat våra husbilar i över 60 år med samma idé i åtanke: att föreställa oss att vi åker iväg med dig, ombord på din Pilote. Det är därför var och en av de 600 personer som arbetar i vårt team håller denna höga standard, kvalitetsmedvetenhet och respekt för kunden som de har ärvt generation efter generation. Innovation och erfarenhet, industriella processer och traditionella metoder, kreativitet och tillförlitlighet – allt detta finns i varje husbil, skåpbil och husvagn från Pilote.

Läs mer
Rapido

Sedan det skapades 1961 av Constant Rousseau, har detta franska varumärke fortsatt sin expansion och når nu över hela Europa. Att välja RAPIDO innebär att välja 60 år av expertis i att kombinera välkomnande interiörer, kvalitetskonstruktion, ständiga kvalitetskontroller, oöverträffad komfort och alltmer innovativa förvaringslösningar.

Idag är RAPIDO en nyckelaktör på husbilsmarknaden och erbjuder ett varierat utbud med över 20 modeller att välja bland. Upptäck ett stort urval av halvintegrerat, helintegrerat och camper-vans och hitta rätt stil för dig. Få ut det mesta av boytan och kupén med våra allt smartare layouter. Den sticker dessutom ut från mängden med sina eleganta, sofistikerade linjer som förbättrar din interiör.

RAPIDO-konstruktionen är baserad på 4 nyckelpelare, som garanterar komfort och säkerställer att din husbil är byggd för att hålla:

  • Hållbarhet: tar dig längre
  • Teknik: optimal design
  • Skydd: resa med sinnesfrid
  • Isolering: året runt användning
Sun Living

Sun Living-fordon har tillverkats av Adria Mobil i över femton år i vår toppmoderna fabrik, som ligger i Novo mesto, Slovenien. Adria Mobil är den ledande tillverkaren av fritidsfordon i Europa, med över 600 000 fordon tillverkade sedan 1965. Adria Mobil driver de mest avancerade produktionsanläggningarna i branschen.

Läs mer
Weinsberg – Husbilar

Weinsberg beskrivs allra bäst som smidiga, enkla och välplanerade fritidsfordon för alla. Familjer, par eller soloresenärer; det finns garanterat en modell för dig. Med fokus på en bred målgrupp tillverkas moderna husbilar och kompletta husvagnar till förmånliga priser. Enkla, men smarta, koncept helt enkelt.

Läs mer

Husvagnar

Adria – Husvagnar

Adria Mobil har designat och tillverkat fritidsbilar med Adria-märket sedan 1965, det vill säga över femtio års erfarenhet och kunskap tillämpas på alla Adria-fordon.
Företaget är nu mer framgångsrikt än någonsin tack vare väl utformade, prisbelönta husvagnar, husbilar, vans och mobila hem av god kvalitet, fördelade över hela Europa och utöver via våra distributionspartner och över 500 återförsäljare.
Men denna framgång händer inte av en slump, företagets rika historia går tillbaka över ett halvt sekel och under vår historia har vi alltid varit en smidig och innovativ organisation med starka värderingar av engagerade, passionerade och ansvarsfulla människor.

Läs mer
Caravelair – Husvagn

1962 beslutade sig den franska jetplanstillverkaren Sud Aviation att utöka verksamheten och förutom de välkända Caravelle-flygplanen även börja tillverka husvagnar. Idag, efter mer än 60 år av fortsatta innovationer är Caravelair fortfarande en av Frankrikes allra mest älskade husvagnar, känd för hög kvalitet och välgenomtänkta lösningar som gör semestern ännu skönare. I kollektionen 2024 har Caravelair tre olika nivåer: ALBA, när låg vikt och lågt pris väger tungt. SPORT LINE med unik design. EXCLUSIVE LINE har extra allt!

Läs mer
Hobby – Husvagnar

Hobbys husvagnar gör mobilt resande tillgängligt för alla. Enkelt, säkert och avkopplande, det är vad Hobby står för sedan över 50 år tillbaka. Oavsett om det är beprövade storsäljare eller innovativa nyheter är det alltid förstklassig kvalitet och funktion som gäller.

Läs mer
Kabe – Husvagnar

KABE AB, med över 60 års erfarenhet, är en framstående aktör inom husvagns- och husbilsindustrin och är idag verksam i 15 länder. Vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa och innovativa produkter som uppfyller de högsta kraven. Med modern design och användarvänlighet har våra husvagnar och husbilar blivit känt för att leverera komfort, säkerhet och premiumkänsla.

Genom att inte kompromissa med kvalitet, vara i framkant av teknologin och vara dedikerade till kundens behov, strävar vi efter att erbjuda en minnesvärd och hållbar fritidsupplevelse.

Läs mer
Knaus – Husvagnar

Knaus har ett brett utbud av högkvalitativa fordon för resor året runt. Varma sommardagar eller kyliga vinterkvällar, äventyr med hela familjen eller en skön weekend på egen hand – med ett brett utbud av husbilar, campervans och husvagnar täcker Knaus in de flesta behoven för en lyckad semester. Det är friheten du får med ett fordon från Knaus.

Läs mer
Polar – Husvagnar

Det norrländska arvet ligger djupt i Polarvagnens dna. I kylan och det kärva klimatet går det inte att göra saker halvdant. Material måste hålla för ihållande minusgrader, fordon måste tåla ändlösa vägar med tjäl-lossning. Varje färdigbyggd vagn genomgår en omfattande kvalitetstest innan den kommer till köparen och har en täthetsgaranti på 7 år. Därför är det med stolthet som emblemet ”Made in Norrland” pryder husvagnarna från Dorotea. Polar har tillverkat husvagnar sen 1964 och mycket har utvecklats genom åren. En sak som däremot varit oförändrat sedan starten är hantverket, för äkta hantverk är detsamma som gedigen kvalitet. Och att det finns en bred och djup erfarenhet inom företaget kan du se i varje enskild detalj. Ingenting är lämnat åt slumpen. Allt är noga genomtänkt. Vagnarna byggs till största delen för hand i norrländska Dorotea där fabriken finns med eget snickeri. Genom att även inredningen byggs på plats har Polar full kontroll över tillverkningen och kan garantera marknadens bästa husvagnar.

Läs mer
Weinsberg – Husvagnar

Weinsberg beskrivs allra bäst som smidiga, enkla och välplanerade fritidsfordon för alla. Familjer, par eller soloresenärer; det finns garanterat en modell för dig. Med fokus på en bred målgrupp tillverkas moderna husbilar och kompletta husvagnar till förmånliga priser. Enkla, men smarta, koncept helt enkelt.

Läs mer

Tillbehör

AL-Ko

Mer info kommer inom kort

Cadac

Ett brett sortiment med gasolgrillar och tillbehör för matlagning utomhus. Portabla små grillar för båt eller husbilsturen eller grillar med större grillyta för festen på campingen

Campingvaruhuset

Sveriges och Nordens största inom Husvagn, Husbil och Fritidstillbehör. Företaget startade 1968 och sedan 2008 har vi också webshop. Butik ligger utanför Enköping på 2500kvm med bara Tillbehör, Förtält mm.

Vi har närmare ett 40-tal Förtält, Luftält Markiser mm. uppställda i butiken. Totalt har vi drygt 20000 artiklar i webshoppen, kommer ni och besöker vår butik så är den mycket välsorterad och finns inte artikeln ni söker i butiken så har vi lagret intill och ni kan hämta ut varan i varuutlämningen.

Läs mer
Däckteam

Däck Team AB kommer visa upp:

Fälgar från OCL Brorssons till Husbilar, Personbilar, Släpvagnar

Däck från Continental till Husbilar, Personbilar, Släpvagnar

Samt kommer ha lite tävlingar under mässan

Läs mer
E&P Hydraulics

Mer info kommer inom kort.

Gocamp

Ett sortiment speciellt utvecklat med smarta och tekniska produkter för boende i husvagn eller husbil.

Läs mer
Isabella

Ditt förtält är både vardagsrum och matplats, förråd och samlingspunkt. Hos Isabella skapar vi ett extra rum som förlänger din campingupplevelse, oavsett om du är säsongscampare eller resecampare, har husvagn eller husbil.

Läs mer
Kama Fritid

Kama Fritid
Nordens ledande tillbehörsgrossist inom husvagns- och husbilssektorn med ett brett sortiment som skapar minnesvärda fritidsupplevelser!

Läs mer
Piczo

Upptäck den senaste projektor revolutionen med Piczo – Tre Modeller med Wi-Fi, Bluetooth och Otrolig Bildkvalitet

Piczo presenterar stolt sina tre senaste projektorer som tar visuella upplevelser till en ny nivå. Med Wi-Fi, Bluetooth och portabla funktioner ger dessa modeller, Mini Cube, Iris Plus och den senaste Nova Pro, enastående bildkvalitet och ljusstyrka som du aldrig sett förut.

Mini Cube, den minsta av dem alla med sina 5×5 cm, är kraftfull trots sin storlek och bjuder på otrolig bärbarhet.

Iris Plus imponerar med sin mångsidighet och Wi-Fi-stöd som gör det enkelt att ansluta och strömma ditt favoritinnehåll.

Och nu, den senaste Nova Pro, tar projicering till en ny dimension med enastående bildkvalitet och ljusstyrka som verkligen tar andan ur dig.

Dessa projektorer har alla omkring 2 timmars batteritid och är utrustade med Wi-Fi och Bluetooth, vilket gör dem idealiska för alla tillfällen – oavsett om du är på en husbil- eller husvagnssemester, njuter av ett spabad på altanen, eller håller fest. Missa inte dina sportevenemang eller företagspresentationer – dessa projektorer är perfekta för alla tillfällen

Läs mer
Reimo

Reimo är en av dom ledande tillbehörsgrossisterna i världen

Vi har sålt tillbehör till Husvagnar, Husbilar och Campers sedan 1980.

I sortimentet finns det över 30 000 artiklar.

Läs mer
Royal Camping

För den som vill ha mer glamping över sin camping är Royal Camping ett märke att hålla koll på. Det är ett unikt sortiment för Kama Fritid som rymmer väldesignad inredning som gör livet ”on tour” behagligt, ombonat och trivsamt.

Läs mer
Sawiko

Mer info kommer inom kort.

Varsam Försäkring – Tillbehör

Vi har inte försäkringslösningar för allt eller för alla. Via vårt breda produktutbud är vårt mål är att försäkra de mest varsamma försäkringstagarna på marknaden, de som tar ett större ansvar än genomsnittet för att ta hand om sina ägodelar och för att förebygga skador. Genom att bara försäkra de Varsamma kan vi erbjuda ett brett försäkringsskydd till en rättvis och mer stabil premie över tid.

Läs mer

Camper

Easy Campers

S.Karosser har tillverkat Easy Campers i över 40 år med fokus på en god värmekomfort och inomhusmiljö för årets alla dagar och äventyr. Den robusta konstruktionen och en anpassad design skapar en stabil camper oberoende vilket äventyr eller väderlek man befinner sig i. S.Karosser är historiskt sett den största camperproducenten i norra Europa och har levererat campers till många europeiska länder under varumärken som Northernlights Campers, NSR Leisure och Nord Star.
I dag finns åtta standardmodeller som täcker in de flesta pick-up modeller på marknaden.

Under Stockholm Husvagn Husbil visar vi följande modeller:

  • Camp Compact (Nyhet)
  • EC 8LH-2,1
  • EC 6SH-2,1 SE
Läs mer

Media

Allt om husbilen – Media

Camper On Line Media i Sverige AB, producerar sveriges största husbils magasin på internet med över 50 000 unika besökare i månaden, www.alltomhusbilen.se Det är helt gratis för läsaren. Ni hittar bl.a. över 500 husbil tester, reportage från husbils mässorna runt om i Europa, Sveriges största köp & sälj sida, återförsäljare av husbilar, samt verkstäder, alla dom ledande husbilsmärkena på marknaden, resereportage, bloggar m.m.

Vi är också hjärnorna bakom Husbilsskolan.se, en helt oberoende sida. Där du som (elev) kan ställa hur många frågor du vill om det mesta som rör husbilen. Frågorna och svaren är bara mellan dig och oss.

Du kan välja mellan ett 1 års abonnemang för 395:-/år eller ställa en fråga för 49:-/gång.

Välkommen till husbilsskolan.se

Vi finns i monter AG:26

Läs mer
Allt om husvagn & camping – Media

Vi sätter hjul på folkhemmet

Allt om Husvagn & Camping är Sveriges ledande tidskrift om husvagnar, husbilar och mobil fritid. Tidningen har funnits sedan 1976 och riktar sig till alla som äger, disponerar eller drömmer om en husvagn eller husbil. Vi skriver om branschnyheter och resor samt ger läsarna tips på hur de på bästa möjliga vis ska få ut så mycket som möjligt av sitt campingintresse. Tidningen testar även husvagnar, husbilar, camping- och ställplatser – i varje utgåva. Utkommer: 12 ggr/per år.

Läs mer
CampingSverige

CampingSverige är sajten med allt om camping och mobilt boende. Här hittar du svenska campingplatser, ställplatser, återförsäljare och massor av inspirerande reportage – allt från modellnyheter och tillbehör till resmål och sevärdheter. Semesteräventyret börjar på CampingSverige.se!

– Hitta campingplats

– Hitta återförsäljare

– Hitta inspiration

Läs mer
Min Husbil i Sverige

Min Husbil i Sverige är Sveriges största husbilstidning sett till antal tryckta exemplar. Tidningen för alla er som uppskattar det mobila fritidslivet. Tidningen har snabbt blivit populär genom sin mix av intressanta reportage. Här hittar du allt om husbilar, tillbehör, camping-/ställplatser, reseskildringar, recept anpassade för det mobila livet, förslag på resmål att besöka samt tävlingar med fina priser. Min Husbil i Sverige ger dig allt du behöver i en enda tidning.

Läs mer

Tältvagnar

Camp-let

Camp-let är inte bara lätt att ta med på resan, den är också lätt att montera upp. Förtält och sovalkover reser du smidigt i en enda rörelse. En Camp-let är dessutom ultralätt att dra efter bilen. Faktiskt kan tältvagnen dras både av elbilar och de minsta bilarna som är godkända för släp.

Läs mer

Föreningar & Klubbar

Caravan Club

Vi vänder oss till alla som på något sätt gillar mobilt friluftsliv och campar oavsett om du har husbil, husvagn, tält eller annat.

Medlem får förmåner genom rabatter via de avtal vi har med partner men även via samarbete med CKE och via annonsförsäljning i vår tidning. Det är allt från rabatt i procent till presentkort.

Mobilt friluftsliv som förenar.

Läs mer
Husbilsklubben

Husbilsklubben.se (HBK) är utan konkurrens idag Sveriges och Nordens största förening för husbilsåkare med mer än 17 000 medlemmar. HBK driver ett mycket välbesökt Internetforum där vi samlar en stor mängd kunskap och information. Ett exempel är den omfattande databasen över Husbilsplatser/Ställplatser över hela Europa. HBK vill värna om medlemmarnas informationsutbyte samt verka för att skapa större förståelse för husbilsturismen hos myndigheter, kommuner och övriga intresserade i vårt land. HBK är även remissinstans i många frågor som rör trafik, miljö och husbilsfrågor.

Läs mer
Husbilsskolan

Husbilsskolan.se hjälper dig som husbilsägare med alla frågor som rör husbilar. Vi har experter inom alla områden teknik, byggnation, lagar, destinationer, planlösningar, marknadens utbud, fabrikatens särdrag, begagnat och fabriksnytt.

Vi är inte ett forum, dina frågor besvaras i personligt mail och så även eventuella följdfrågor. Vi är din personliga, oberoende, husbilskonsult! Under mässan håller vi flera föreläsningar från scenen vid monter AG:26

Läs mer